Сайт Татьяны Столяренко

П`ятниця, 29.03.2024, 08:03 Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS


Головна » 2011 » Листопад » 3 » Гліб Золотарьов: В багатьох питаннях роль громадських організацій важко переоцінити
Гліб Золотарьов: В багатьох питаннях роль громадських організацій важко переоцінити
23:01

1 листопада 2011 року, в управлінні з екологічної безпеки міської ради проходила партнерська зустріч представників екологічних громадських організацій міста Запоріжжя з начальником управління, Глібом Золотарьовим.

Від громадських організацій були присутні Сергій Казодавов, Тетяна Столяренко, Світлана Корзун, Олександр Патаман, Андрій Єлькін та інші представники природоохоронного активу міста.

На зустрічі обговорювались найбільш гострі питання, від яких залежить  стан  екологічної безпеки у місті Запоріжжі.

Міська влада планує активно діяти одночасно в декількох екологічно-значущих напрямках, але діяти,  спираючись на позитивний вітчизняний і міжнародний досвід та на зважене використання  можливостей міського бюджету. Для вирішення накопичених в місті проблем сьогодні потрібні оптимальні підходи, розумна політика, активна взаємодія всіх зацікавлених сторін: влади, бізнесу, громадських організацій та населення.

Про це сказав Гліб Золотарьов, який виступив на нараді зі своєрідним звітом про вже зроблену роботу та акцентуючи увагу на плані дій на наступний період.

Обговорювалися проблемні питання забруднення повітряного басейну металургійними підприємствами, болючі напрямки захисту та розвитку природно-заповідного фонду міста, план дій щодо зменшення  безпритульних тварин та приведення інфраструктури технічних комунікацій  міських зливів. Були розглянуті вже розроблені до реалізації  програми з енергозбереження та поводження з твердими побутовими відходами, які на думку влади зможуть  покращити стан навколишнього природного середовища та які будуть сприяти приведенню міських територій до відповідності стандартам  збалансованого (сталого) розвитку.

Гліб Золотарьов  зазначив, що в багатьох питаннях роль громадськості важко переоцінити. Співпраця з досвідченими некомерційними організаціями може бути корисною, коли, наприклад, виникає потреба у формуванні ефективних мереж для розповсюдження соціальної реклами або залучення населення до масової волонтерської діяльності. 

Представники громадських організацій зі свого боку підготували до цієї зустрічі та передали у письмовому вигляді  свої пропозиції щодо першочергових завдань задля  виходу міста Запоріжжя  з екологічної кризи.

Громадське видавництво «Вісник Мрії» вело аудіо запис наради та планує підготувати аудіо-програми, за допомогою яких наші користувачі більш детально ознайомляться зі змістом обговорень. 

Фото та текст: Андрій ЄЛЬКІН 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 750 | Додав: ecoz | Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Betsey  
You've really captured all the esesntials in this subject area, haven't you?

Актуально
Нац. план дій
Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцените экологию нашего города
Всього відповідей: 120
Новые комментарии






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЗОБО "Созидание" © 2024-2011
Хостинг від uCoz